Tjänster

Skicka en tårta!

I höst fyller Glädjefabriken 10 år! Det firar vi med att skicka ut tårtor på sjukhus, äldreboenden och kvinnojourer! Det går också bra att skicka en glädje-tårta till kunder eller medarbetare i Umeå. Skicka en tårta och få denna glädje:

  • En stor, ekologisk, vegansk tårta med leverans till målgrupp enligt ovan.
  • Bild från leveransen samt återkoppling via mail.
  • Kort filmklipp från höstens glädjekalas att använda i egen marknadsföring.

Pris: 4400 kr exkl. moms för företag. Faktureras som marknadsföring. Boka via: sandra@gladjefabriken.se.

Glädjekonsultation privatpersoner

Vägledning med positivt fokus. Oavsett om du önskar hjälp med något specifikt problem eller vill prata allmänt för en glädjefullare vardag hjälper är du välkommen att boka glädjekonsultation. Konsultationen är en timme över telefon eller Skype. Vi fokuserar på det bästa i dig så kommer du själv in i den energin!

Pris 950 kr. Kontakta sandra@gladjefabriken.se för mer info eller bokning.

Föreläsningar

Föreläsning om glädje! Anpassas efter målgrupp och önskemål. Föreläsningen är lättsam, upplyftande och prestigelös.

Pris enligt offert. Kontakta sandra@gladjefabriken.se vid intresse.

Marknadsföring Glädjepodden

Marknadsföring i Sveriges gladaste podd! Glädjepodden ligger i toppen av poddar med inriktning personlig utveckling och släpper ett nytt glädjande avsnitt varje onsdag. Alla som marknadsför sig i Glädjepodden bidrar till ett unikt mervärde – att sprida glädje till människor i behov av extra uppmuntran!

Vi samarbetar med företag som delar visionen om en glad/kärleksfull värld och bidrar till det i sitt arbete. Vill ni marknadsföra er i detta sammanhang, kontakta sandra@gladjefabriken.se.