Tjänster

Final av Umeås hjärtligaste företagare 2023!

Var med på årets hjärtligaste event! 20/11 kl. 15.30 på Elite Mimer hotell prisar vi näringslivets viktigaste personer. En tillställning som ger den perfekta energi-injektionen en måndag i slutet av november!

Finalbiljett: Du bjuds på alkoholfritt bubbel, snittar och mingel med Umeås härligaste företagare. Pris 295 kr/pers. Moms tillkommer vid företagsbokning. Bokas via sandra@gladjefabriken.se.

Det finns möjlighet att boka till middag eller alkoholhaltig dryck för de som vill stanna kvar efteråt. Mer info om detta ges vid bokning.

Glädje-boost företag/organisationer!

Boosta arbetsplatsen under en fikarast!

Vi kommer ut på er arbetsplats och boostar er med en 30 min lång föreläsning. Vi är på plats innan och förbereder för att effektivisera stunden och tar med oss en fikakorg. Så kan ni känna er omhändertagna!

Uppstarts-pris hela våren 4900 kr exkl. moms + 50 kr/pers för fika . Boka via sandra@gladjefabriken.se.

Glädjekonsultation privatpersoner

Vägledning med positivt fokus. Oavsett om du önskar hjälp med något specifikt problem eller vill prata allmänt för en glädjefullare vardag hjälper är du välkommen att boka glädjekonsultation. Konsultationen är en timme över telefon eller Skype. Vi fokuserar på det bästa i dig så kommer du själv in i den energin!

Pris 950 kr. Kontakta sandra@gladjefabriken.se för mer info eller bokning.

Föreläsningar

Föreläsning om glädje! Anpassas efter målgrupp och önskemål. Perfekt för arbetsgrupper, kund-evenemang eller publika tillställningar.

Pris enligt offert. Kontakta sandra@gladjefabriken.se vid intresse.

Marknadsföring Glädjepodden

Marknadsföring i Sveriges gladaste podd! Glädjepodden ligger i toppen av poddar med inriktning personlig utveckling och släpper ett nytt glädjande avsnitt varje onsdag. Alla som marknadsför sig i Glädjepodden bidrar till ett unikt mervärde – att sprida glädje till människor i behov av extra uppmuntran!

Vi samarbetar med företag som delar visionen om en glad/kärleksfull värld och bidrar till det i sitt arbete. Vill ni marknadsföra er i detta sammanhang, kontakta sandra@gladjefabriken.se.