Tjänster

Ge god stämning på jobbet i julklapp!

50 min ljudfil fullmatad inspiration om glädje på jobbet som kan lyssnas om och om igen!

Medverkar gör tidigare gäster från Glädjepodden såsom kända föreläsare, författare, idrottare m.m. Jag syr ihop allt med min erfarenhet av arbetet med Glädjefabriken sedan 2012 och arrangemanget ”Umeås gladaste företagare” sedan 2019. Pdf med konkreta tips medföljer!

Perfekt julklapp till medarbetarna! Boka via sandra@gladjefabriken.se.

Pris 2500 kr exkl. moms.

Glädje-boost företag/organisationer!

Boosta arbetsplatsen under en fikarast!

Vi kommer ut på er arbetsplats och boostar er med en 30 min lång föreläsning. Vi är på plats innan och förbereder för att effektivisera stunden och tar med oss en fikakorg. Så kan ni känna er omhändertagna!

Uppstarts-pris hela våren 4900 kr exkl. moms + 50 kr/pers för fika . Boka via sandra@gladjefabriken.se.

Glädjekonsultation privatpersoner

Vägledning med positivt fokus. Oavsett om du önskar hjälp med något specifikt problem eller vill prata allmänt för en glädjefullare vardag hjälper är du välkommen att boka glädjekonsultation. Konsultationen är en timme över telefon eller Skype. Vi fokuserar på det bästa i dig så kommer du själv in i den energin!

Pris 950 kr. Kontakta sandra@gladjefabriken.se för mer info eller bokning.

Föreläsningar

Föreläsning om glädje! Anpassas efter målgrupp och önskemål. Perfekt för arbetsgrupper, kund-evenemang eller publika tillställningar.

Pris enligt offert. Kontakta sandra@gladjefabriken.se vid intresse.

Marknadsföring Glädjepodden

Marknadsföring i Sveriges gladaste podd! Glädjepodden ligger i toppen av poddar med inriktning personlig utveckling och släpper ett nytt glädjande avsnitt varje onsdag. Alla som marknadsför sig i Glädjepodden bidrar till ett unikt mervärde – att sprida glädje till människor i behov av extra uppmuntran!

Vi samarbetar med företag som delar visionen om en glad/kärleksfull värld och bidrar till det i sitt arbete. Vill ni marknadsföra er i detta sammanhang, kontakta sandra@gladjefabriken.se.