Tjänster

Glädje-community!

Fyll på med glädje och gå med i vårt glädje-community!

Digital träff en gång/mån med olika teman som gör livet gladare! Möjlighet att ställa frågor och påverka innehållet om man vill. Mail-utskick med inspiration efter mötet. Alla medlemmar får 30% rabatt på glädjekonsultationer samt en ljudfil med valfri meditation vid bokning.

Pris 250 kr/mån. Boka via sandra@gladjefabriken.se. Fakturering sker löpande varje månad men du har ingen bindningstid och kan pausa medlemskapet om du säger till en månad innan.

Glädjekonsultation privatpersoner

Vägledning med positivt fokus. Oavsett om du önskar hjälp med något specifikt problem eller vill prata allmänt för en glädjefullare vardag hjälper är du välkommen att boka glädjekonsultation. Konsultationen är en timme över telefon eller Skype. Vi fokuserar på det bästa i dig så kommer du själv in i den energin!

Pris 950 kr. Kontakta sandra@gladjefabriken.se för mer info eller bokning.

Föreläsningar

Föreläsning om glädje! Anpassas efter målgrupp och önskemål. Perfekt för arbetsgrupper, kund-evenemang eller publika tillställningar.

Pris enligt offert. Kontakta sandra@gladjefabriken.se vid intresse.

Marknadsföring Glädjepodden

Marknadsföring i Sveriges gladaste podd! Glädjepodden ligger i toppen av poddar med inriktning personlig utveckling och släpper ett nytt glädjande avsnitt varje onsdag. Alla som marknadsför sig i Glädjepodden bidrar till ett unikt mervärde – att sprida glädje till människor i behov av extra uppmuntran!

Vi samarbetar med företag som delar visionen om en glad/kärleksfull värld och bidrar till det i sitt arbete. Vill ni marknadsföra er i detta sammanhang, kontakta sandra@gladjefabriken.se.