Tjänster

HAPPY WEEK 17/11-28/11 – 15% rabatt på all glädje!

Rabatten dras av vid bokning, priser nedan är ordinarie priser.

Biljetter till finalen av Umeås gladaste företagare

18/1 2023 kl 15.00 är det final av Umeås gladaste företagare 2023!

Finalen går av stapeln på Elite Mimer Hotell i Umeå och i biljetten ingår: Festligt fika, inspiration om glädje på arbetsplatsen, mingel med glada företagare, livesändning av finalen där vinnarna utses, en biljett till IKSU Spa och en härlig start på nya året!

Pris 395 kr/pers exkl. moms. Boka via sandra@gladjefabriken.se. Begränsat antal platser.

Glädjekonsultation privatpersoner

Vägledning med positivt fokus. Oavsett om du önskar hjälp med något specifikt problem eller vill prata allmänt för en glädjefullare vardag hjälper är du välkommen att boka glädjekonsultation. Konsultationen är en timme över telefon eller Skype. Vi fokuserar på det bästa i dig så kommer du själv in i den energin!

Pris 950 kr. Kontakta sandra@gladjefabriken.se för mer info eller bokning.

Föreläsningar

Föreläsning om glädje! Anpassas efter målgrupp och önskemål. Föreläsningen är lättsam, upplyftande och prestigelös.

Pris enligt offert. Kontakta sandra@gladjefabriken.se vid intresse.

Marknadsföring Glädjepodden

Marknadsföring i Sveriges gladaste podd! Glädjepodden ligger i toppen av poddar med inriktning personlig utveckling och släpper ett nytt glädjande avsnitt varje onsdag. Alla som marknadsför sig i Glädjepodden bidrar till ett unikt mervärde – att sprida glädje till människor i behov av extra uppmuntran!

Vi samarbetar med företag som delar visionen om en glad/kärleksfull värld och bidrar till det i sitt arbete. Vill ni marknadsföra er i detta sammanhang, kontakta sandra@gladjefabriken.se.