Ett hjärta av GULD

Konceptet ett hjärta av GULD uppkom ur en dikt om hjärtats kraft. Den representerar ett nytt sätt att jobba och att leva. Med hjärtlighet som strategi. Tillsammans kan vi skapa ett samhälle baserat på hjärtlighet!

Den här sidan uppdateras med produkter/tjänster/podd-avsnitt kopplade till detta tema. Se nedan.

Tavla ”Ett hjärta av guld”

Stor canvas-tavla i akrylfärg prydd med äkta bergskristall. Ett energi-transformerande konstverk med målning av konstnären och healern Maria Grönberg. Dikten ”Ett hjärta av guld” skriven av Sandra Olofsson medföljer. Tavlan sprider en energi av godhet som påminner ägaren om sitt eget hjärtas kraft.

Köparen av denna tavla bidrar till att kicka igång ett nytt sätt att jobba – med hjärtats kraft. Buda via sandra@gladjefabriken.se. Utropspris 10.000 kr. Kan även säljas till företag som arbetar med hjärtat och vill hänga upp en påminnelse om detta. Vid företagsbeställning tillkommer moms.

Handskriven dikt

Vill du bidra till att Glädjefabrikens arbete med att kicka igång och sprida detta budskap? Då kan du köpa dikten ”Ett hjärta av guld” kärleksfullt handskriven till just dig ♡

Den skickas hem till dig i guldkuvert, du betalar 20 kr för porto + valfri summa för dikten, varje krona är GULD värd, det är intentionen som räknas. Swisha till Glädjefabriken: 1230602862 och maila din adress till sandra@gladjefabriken.se.